Promotiefilmpjes

Global Online Promotion is expert in het produceren van professionele promotiefilmpjes. Een promotiefilmpje geeft een prikkelende samenvatting van jouw bedrijf. Eigenlijk is het een soort elevator pitch* maar dan digitaal. Het voordeel is dat je je niet kunt verspreken en geen dingen kunt vergeten.

*(Elevator pitch betekent korte samenvatting. Als je in een lift staat zou je mede reizigers binnen 30 seconde tot twee minuten een presentatie moeten kunnen geven van jouw product, dienst of project.)

contact

PLUSPUNTEN

Er zijn nog veel meer voordelen van een bedrijfsfilmpje.

  • Mensen hebben een hekel aan lezen en kijken liever naar een filmpje.
  • Het is een krachtige marketing tool die je op verschillende manieren kunt inzetten.
  • Als je een bedrijfsfilmpje publiceert, wordt je interessanter voor Google en zal je in positie stijgen.
  • Door je stijgende positie krijg je meer bezoekers, door meer bezoekers stijg je nog sneller in de zoekmachines en krijg je dus nog meer bezoekers.
  • Wanneer je meer bezoekers krijg zal je conversie* toenemen.
  • Door prikkelende content** zoals een promotiefilmpje, stijgt je conversie ook.
  • Met al deze toenemende factoren zal dus je omzet en je winst verhogen.

*(Conversie betekent omzetting. Bijvoorbeeld als iemand naar aanleiding van jou promotie materiaal contact met je op neemt, is dat een conversie.)
**(Content betekent inhoud. Een informatie-item binnen een bepaalde context, bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, geluid, video en animaties.)

contact

Ondernemers zijn al druk genoeg met ondernemen, daarom willen wij de ondernemers ontzien op het gebied van marketing. Wij hebben de perfecte oplossing! Wij laten zien dat het helemaal niet duur hoeft te zijn.

Productie promotiefilmpje

Voor het produceren van een professioneel bedrijfsfilmpje hebben wij minimaal vijf en maximaal acht goede afbeeldingen nodig. Natuurlijk hebben we ook het bedrijfslogo of beeldmerk nodig zodat we kunnen matchen met de huisstijl. Het is namelijk van essentieel belang dat het filmpje overeenkomt met de huisstijl. Dit zorgt namelijk voor een betere conversie.

Het filmpje begint met het logo gevolgd door een korte samenvatting van het bedrijf. Vervolgens zal er wat dieper worden in gegaan op de diensten en/of producten die jouw bedrijf levert.

Tijdens het filmpje laten we het logo steeds terug komen ter herinnering. De kracht van reclame is herhalen. Cliché maar waar!

Aan het einde van het filmpje laten we de belangrijkste punten nog een keer terug komen zodat het goed bij de prospect* blijft hangen. In de aftiteling komen duidelijk de contactgegevens te staan, zodat de prospect weet hoe hij jou bedrijf kan benaderen.

Er wordt een begeleidend achtergrondmuziekje gemonteerd in het filmpje voor een betere klantbeleving. Deze achtergrond muziek zal de prospect positief stemmen en op het gemak stellen. Dit draagt eveneens bij aan een hogere conversie.

*(Prospect betekent potentiële klant. Ofwel een mogelijk nieuwe klant.)

 

QR-code

Bij het promotiefilmpje wordt een QR-code geleverd die je kan laten afdrukken op stickervellen en op ander promotie materiaal. Door de QR-code te scannen met je smartphone wordt je direct doorverwezen naar het filmpje. De QR-code ontvangt je uitsluitend digitaal.

Action

Ben je geïnteresseerd geraakt of wil je meer over het product weten? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel ons op: 06-41981657

Promotiefilmpje
€300,-
Promotiefilmpje
YouTube ingericht
Google+ ingericht
Facebook ingericht
Gelinked naar website
QR-code

Wij helpen jou je vindbaarheid te vergroten, je conversie te verhogen en je winst te maximaliseren. Voor iedereen hebben wij een gepaste, en natuurlijk de beste oplossing. Neem nu contact met ons op, dan kunnen we vrijblijvend een promotiefilmpje maken voor jou business. Dan kan jij je bedrijf op een professionele, prikkelende manier presenteren aan je potentiële klanten.

Bel ons op: 06-41981657